نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

مشکلات مالی استقلال تمامی ندارد | چک آبی‌ها پاس نشد!

  • کد خبر: ۱۹۳۱۱۸
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵
مشکلات مالی استقلال تمامی ندارد | چک آبی‌ها پاس نشد!
پس از کاهش مبلق قرارداد بازیکنان استقلال، این تیم همچنان با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه استقلال تهران که از ابتدای فصل به دلیل رقم‌های بالای قرارداد بازیکنانش نتوانست مشکل ثبت قرارداد چند بازیکن و مربی اش را حل کند، با مطرح شدن مبلغ رضایت نامه محمدرضا خالدآبادی دروازه بان این تیم وارد چالش جدیدی شد.

این دروازه‌بان با باشگاه هوادار قرارداد داشت و استقلال برای جذب او دو فقره چک به مبالغ چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تومان به هوادار داد، اما به دلیل مشکلات مالی نتوانست این چک‌ها را پاس کند و ناچار پرداخت این مبالغ را به تعویق انداخت.

این در حالی است که در مدارک ارائه شده توسط استقلال به سازمان لیگ مبلغ رضایت نامه خالدی دیده نمی‌شود. طبق دستورالعمل ابلاغی از سوی سازمان لیگ، باشگاه‌ها موظف هستند مبلغ رضایت‌نامه بازیکنان را در سقف قرارداد بگنجانند، اما مدیران آبی چنین کاری را انجام نداده اند. در واقع باشگاه استقلال در این باره باید حداقل مبلغ رضایت‌نامه را به سقف قرارداد خود اضافه کند.

اگر چنین اتفاقی رخ دهد قطعاً سقف قرارداد باشگاه استقلال فراتر از حد مجاز می‌رود و باید وارد چالش پاسخگویی و یا جریمه‌های انضباطی شود. کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها در سازمان لیگ پس از بررسی پرونده دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان و ارسال پرونده آن‌ها به کمیته انضباطی، سراغ استقلال رفت و قرار است با جمع‌بندی موارد مطرح شده به زودی پرونده این باشگاه هم به کمیته انضباطی ارسال شود.

این اتفاقات در حالی برای آبی‌های پایتخت رخ داده که با مشکلاتی زیادی مواجه هستند. آن‌ها به تازگی و پس از کاهش قرارداد چند بازیکن، موفق به ثبت قرارداد گوستاو بلانکو مهاجم آرژانتینی خود شدند. پس از مهاجم آرژانتینی استقلال به دنبال ثبت قرارداد هاشمی نسب و یوسو سسما مربیان خود است، اما همچنان به دلیل سقف قرارداد‌ها نمی‌تواند این مشکل را حل کند. هرچند با اضافه شدن مبلغ رضایت‌نامه خالدآبادی سقف آبی‌های پایتخت بالاتر از گذشته خواهد رفت و کار برای مدیران این تیم برای ثبت قرارداد مربیان پیچیده‌تر خواهد شد.

مشکل قرارداد‌های استقلال به اینجا ختم نمی‌شود، یامگا برای این فصل قراردادی به مبلغ ۵۵۰ هزار یورو با آبی‌ها بسته و در آن پرداخت مالیات برعهده باشگاه گذاشته شده است. هر چند این قرارداد در زمان مدیریت قبلی و پیش از ابلاغ دستورالعمل قرارداد‌ها منعقد شده، اما این موضوع موجب چشم‌پوشی از این ماجرا نیست، چرا که باید پس از ابلاغ دستورالعمل، قرارداد این بازیکن اصلاح می‌شد.

همچنین مالیات گوستاوو بلانکو بازیکن آرژانتینی هم باید در اسناد استقلال اضافه شود، چرا که طبق قانون پرداخت مالیات بر عهده خود بازیکن است و باشگاه نمی‌تواند مالیات هیچ بازیکنی را پرداخت کند.

در راستای قانون سقف قرارداد‌ها و اصلاح اسناد، باشگاه استقلال پس از کاهش قرارداد ۷ بازیکن و سرمربی خود قرارداد سعید مهری و امید حامدی فر که به ترتیب ۱۶۰ و ۱۰۰ میلیون تومان است را همچنان اصلاح نکرده تا مشکلات در خصوص قرارداد‌ها ادامه دار باشد. ثبت قرارداد بازیکن لیگ برتری با مبالغ عجیب از دیگر سوژه‌هایی است که کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها در سازمان لیگ به آن خواهد پرداخت.

آبی‌های پایتخت پیش از کاهش ارقام قرارداد برخی از بازیکنان، سقف قرارداد خود را ۳۲۳ میلیارد اعلام کرده بودند و تنها ۷ میلیارد جای خالی داشت. اکنون باید دید با اصلاح قرارداد دو بازیکن و ثبت قرارداد گوستاوو بلانکو شرایط استقلال به چه شکل خواهد بود.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->